Ατρόμητος - Άρης 2-2: Αυτοκτόνησαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος, παρά το ότι είχε προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άρη. Οι χρυσές αλλαγές του Άκη Μάντζιου στο δεύτερο ημίχρονο με τους Κάτσε και Σάσα έδωσαν το πόντο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πλέον η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι μετρά 14 βαθμούς, ενώ ο Άρης έχει 23 πόντους.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν είχαν τόσο πολύ ρυθμό με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος πίεζε αρκετά τον

Άρη, με την πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να γίνεται στο 9ο λεπτό του παιχνιδιού έπειτα από άστοχη κεφαλιά που έκανε ο Γκαλβάο.

Οι Θεσσαλονικείς επισκέφτηκαν για πρώτη φορά τα καρέ του Ανδρέα Γιαννιώτη στο 17’, με τον Μπερτόλιο αρχικά να κάνει κίνηση από τα δεξιά και ο Μάνος στη συνέχεια να μην μπορεί να ολοκληρώνει τη φάση.

Οι «Περιστεριώτες» κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι στο 35΄λεπτό του αγώνα, ύστερα από χέρι που έκανε ο Ρόζ στο σουτ του Μουνίθ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μανούσος ευστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρος ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Άκης Μάντζιος έχοντας δεχτεί η ομάδα του γκολ αλλά και έχοντας μείνει με δέκα παίκτες έκανε αλλαγή στο 42΄, βάζοντας τον Μπεναλουάν αντί του Γκάμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα