Χάρης Δούκας: Αυτή είναι η 28χρονη μνηστή του νέου Δημάρχου της Αθήνας

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας με τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα επάνω του για να μάθουμε όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνον. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ποια είναι η 28χρονη μνηστή του.

΄Ένα από τα στοιχεία που έγιναν γνωστά για το νέο Δήμαρχο της Αθήνας μετά την εκλογή του είναι το γεγονός ότι είναι πρόσφατα αρραβωνιασμένος. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην «ΟΝ time» η σύντροφός

του, Γεωργία Πολυτάνου, είναι διεθνολόγος και βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του καθώς το ζευγάρι δεν επιθυμεί να προβάλλει τη προσωπική του ζωή.

Αυτή είναι η 28χρονη μνηστή του Χάρη Δούκα

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics». Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά)

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η Γεωργία δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της καθώς τον συνόδευσε σε όλες του τις περιοδείες στις γειτονιές της Αθήνας και ήταν δίπλα του τη στιγμή των πανηγυρισμών για την εκλογή του.

#ΧΑΡΗΣ_ΔΟΥΚΑΣ #ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ #ΣΧΕΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρης Δούκας, Αυτή, 28χρονη, Δημάρχου, Αθήνας,charis doukas, afti, 28chroni, dimarchou, athinas