Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Μας παρακολουθούσαν με τον Ανδρέα, κυκλοφορούσαν κασέτες στην Ομόνοια» (βίντεο)

Η Δήμητρα Λιάνη μίλησε για παρακολουθήσεις που γίνονταν την περίοδο που εκείνη ήταν στο πλευρό του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.

«Θυμάμαι την ιστορία όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και συνέχισε λέγοντας: «Υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρεμόντουσαν ξηλωμένα καλώδια. Έχει ενδιαφέρον το εξής: Κάποια στιγμή, εν τω μέσω της θητείας του Ανδρέα Παπανδρέου,

μαθαίνω ένα πρωινό ότι σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους της Ομόνοιας κυκλοφορούν κασέτες δικές μου, με προσωπικές συνομιλίες. Αμέσως κάνω μια δήλωση για υπανθρώπους και δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο που μου λέει το εξής: "Είστε η κ. Παπανδρέου;" Του λέω, "μάλιστα". "Κυρία Παπανδρέου είμαι ο προσωπικός σας ωτακουστής" από την τότε ΚΥΠ. Μου είπε ότι έχει χρεωθεί 50.000 ώρες παρακολούθησης. "Έχω κασέτες αλλά δεν είμαστε υπάνθρωποι. Κάποιος έχει δώσει εντολή άνωθεν να σας παρακολουθούμε».

Η κα Λιάνη ανέφερε ότι είπε το γεγονός στον σύζυγό της και τότε πρωθυπουργό και μάλιστα πρόσθεσε ότι αυτός ο άνθρωπος της ζήτησε συνάντηση. «Ο Ανδρέας μου είπε "Δήμητρα δεν θα τον δεις μόνη σου, θα είναι μαζί σου και ο διευθυντής της ασφάλειας". Αυτό έγινε γιατί αυτός ο κύριος προφανώς ήθελε να με περιπλέξει σε περίεργους.. Τον είδα, μαγνητοσκόπησα την τότε συνάντηση και κατάλαβα από αυτή την ιστορία πως κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ αλλά και εντός και εκτός πολιτικής, ήθελαν να με παρακολουθήσουν μήπως γίνει και κάποια υποτροπή εκ μέρους μου ίσως και να πουν στον Ανδρέα ότι "αυτή είναι η κυρία η οποία παντρεύτηκες". Εγώ ήμουν η αχίλλειος πτέρνα του Ανδρέα κι αυτή χτυπούσαν. Πόσο άνανδρο είναι αυτό», συμπλήρωσε.

Η κα Λιάνη αναφέρθηκε επίσης και στη γνωριμία της με τον Βασιλιά Κάρολο Γ' της Αγγλίας. «Γνωριστήκαμε μια φορά με την Ελισάβετ και τον Κάρολο. Υπάρχει και μία φωτογραφία. Ο Κάρολος μου είχε πιάσει την κουβέντα. Ήταν εγκάρδιος μαζί μου, με ρωτούσε πράγματα πολύ απλοϊκά που θα ρωτούσε κι ένας κοινός άνθρωπος. Ήταν μια εντελώς φιλική προσέγγιση. Ξαφνικά μου λέει ο Αντρέας "Μμμ, σε λίγο θα σου ζητήσει να πάτε και για καφέ" ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όταν ρωτήθηκε για τη σημερινή οικονομική της κατάσταση απάντησε: «Είναι δύσκολα. Άστο… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

#ΔΗΜΗΤΡΑ_ΛΙΑΝΗ #ΑΝΔΡΕΑΣ_ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΚΥΠ #ΟΜΟΝΟΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, Μας, Ανδρέα, Ομόνοια,dimitra liani papandreou, mas, andrea, omonoia