Εγκαίνια «OPAP Arena»: Η ΑΕΚ επέστρεψε «σπίτι» της - Ημέρα χαράς για τους απανταχού Ενωσίτες (βίντεο)

Ιστορικές στιγμές ζουν από σήμερα οι οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς το νέο τους «σπίτι», η OPAP Arena, άνοιξε τις πόρτες του και επίσημα, σε μία φαντασμαγορική τελετή, γεμάτη συγκίνηση.

Η ΑΕΚ επιστρέφει «σπίτι» της ύστερα από δεκαεννέα χρόνια, τέσσερις μήνες και 27 ημέρες.

Αυτήν την ώρα εγκαινιάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ,

η «Opap Arena» το οποίο με συγκίνηση και λαχτάρα περίμεναν οι φίλοι της ομάδας. Ήδη από χθες το απόγευμα αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που επισκέφτηκαν το γήπεδο ανυπομονώντας για τα σημερινά εγκαίνια.

Περισσότεροι από 30.000 τυχεροί βρίσκονται στις εξέδρες του νέου γηπέδου για τα εγκαίνια που άρχισαν περίπου στις 20:00, ενώ οι υπόλοιποι έχουν τη δυνατότητα να δουν την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

Ο Κώστας Νεστορίδης ήθελε να ζήσει όσο τίποτα τα εγκαίνια της OPAP Arena, του νέου σπιτιού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

O θρυλικός παίκτης της Ένωσης, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο υπό με τη συνοδεία του γιου και του εγγονού του και αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο.

Πριν την είσοδό του, ο Νεστορίδης μίλησε (μαγνητοφωνημένα) με τα καλύτερα λόγια για όσα έζησε στην Ένωση.

Ξεχώρισε το αφιέρωμα στον Πόντο, καθώς η ΑΕΚ αποτελεί εδώ και δεκαετίες, από την ίδρυσή της, έναν εκπρόσωπο των Ελλήνων του Πόντου και της Κωνσταντινούπολης.

Με τρομερό τρόπο μπήκε όμως και το… πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς η Ένωση είχε εμπνευστεί μία ιδιαίτερη στιγμή και για αυτό το γεγονός.

Η OPAP Arena άνοιξε για πρώτη φορά επίσημα τις πύλες της στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ο “ισχυρός άνδρας” της ΑΕΚ είναι αυτός που έκανε τα πάντα για να γίνει το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και ως εκ τούτου, γνώρισε την αποθέωση των φίλων της ομάδας.

Ο ίδιος περήφανος στην κερκίδα, ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε τον κόσμο να φωνάζει το όνομά του, μετά το τέλος του αγιασμού που έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

#AEK #ΕΓΚΑΙΝΙΑ #ΓΙΟΡΤΗ #OPAP_ARENA #ΓΗΠΕΔΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εγκαίνια OPAP Arena, ΑΕΚ, - Ημέρα, Ενωσίτες,egkainia OPAP Arena, aek, - imera, enosites