Απειλεί και πάλι ο Ερντογάν - «Δεν τους ανήκει ο πλούτος της Κύπρου»

«Θα μας βρουν απέναντί τους με αποφασιστικότητα όσοι νομίζουν ότι ο πλούτος της Κύπρου και της περιοχής ανήκει μόνο σε εκείνους» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μήνυμα που απέστειλε στο συνέδριο για το Κυπριακό στην Άγκυρα με τίτλο «Ο τελευταίος λόγος».

«Ως Τουρκία, όπως υπερασπιζόμαστε τα δικά μας συμφέροντα, με την ίδια αποφασιστικότητα υπερασπιζόμαστε και τα συμφέροντα των Τουρκοκύπριων στο νησί και την ανατολική Μεσόγειο» αναφέρει στο μήνυμά του ο Τούρκος πρόεδρος.

«Συνεχίζουμε

τις δραστηριότητες που ξεκινήσαμε μαζί με τους Τουρκοκύπριους αδελφούς μας στην ανατολική Μεσόγειο με δύο γεωτρύπανα και δύο ερευνητικά πλοία.

Για να μπορούν αυτά τα πλοία μας να συνεχίζουν με ασφάλεια την εργασία τους ασκούν καθήκοντα οι δυνάμεις του ναυτικού και της αεροπορίας μας».

«Αυτοί που νομίζουν ότι ο πλούτος του νησιού και της περιοχής ανήκει μόνο σε εκείνους, όπως και σήμερα έτσι και στο μέλλον θα βρουν απέναντί τους την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων», κατέληξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν, Κύπρου,erntogan, kyprou