ΓΣΕΕ: Καμία νομιμοποίηση των επεισοδίων σε συνδικαλιστικές οργανώσεις

Την καταδίκη της ΓΣΕΕ προκάλεσαν οι ακραίες και βίαιες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, αλλά και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις – μέλη μας, οι οποίες έχουν ως στόχο να προσβάλλουν - υπονομεύσουν δημοκρατικές διαδικασίες και συλλογικά δικαιώματα.

Αφορμή στάθηκαν τα βίαια επεισόδια που προκλήθηκαν προ ημερών στο ΕΚΑ Πάτρας και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο μάτι του εκπροσώπου τύπου της Συνομοσπονδίας,

Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, από μερίδα συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

Στο πλαίσιο αυτό η ΓΣΕΕ διαμηνύει ότι δεν θα αναγνωρίσει τα αποτελέσματα που παράγονται ή θα παραχθούν μέσα από τέτοιες διαδικασίες και δεν θα τις νομιμοποιήσει εφόσον συνεχιστούν. Η Συνομοσπονδία υπογραμμίζει ότι έχει διανύσει «πολύ δρόμο, για την ακρίβεια 100 χρόνια, μέσα σε δύσκολες και αντίξοες για το συνδικαλιστικό κίνημα οικονομικές και γεωπολιτικές συνθήκες. Καμία ακραία συμπεριφορά, καμία αντιδημοκρατική διαδικασία δεν θα ακυρώσει την επίπονη και διαρκή προσπάθεια δημοκρατικής συνεννόησης και συμπόρευσης των δυνάμεων της εργασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα