Η συγκινητική ανάρτηση της Κουτσελίνη 10 μήνες μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, «προσευχόμαστε Γιώργο μας» (εικόνα)

Πριν 10 μόλις μήνες, και συγκεκριμένα 9 Απριλίου, «έσκασε» σαν βόμβα η δυσάρεστη είδηση που σόκαρε το Πανελλήνιο. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που επέστρεφε από την εκπομπή που συμμετείχε. Η συγκινητική ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη 10 μήνες μετά την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου.

Τον φίλο της και συνεργάτη της Γιώργο Καραϊβάζ δεν ξεχνάει ποτέ η Ζήνα Κουτσελίνη. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια με ένα συγκινητικό κείμενο και μια φωτογραφία της νοσταλγεί και αναφέρει «Μας λείπεις, γαμώτο, η καρδιά σου ήταν

ζεστή».

Αναλυτικά:

«Το σήμερα, το χθες! Μας λείπεις γαμώτο! Σε μένα, στη Στέλλα, στη Χαρά, στο Σπύρο, στη Μαρίκα, στην Κατερίνα, στη Ρία, στο Στέργιο, στην Έλλη και στην Ελισάβετ, στην Εύη, στη Ρούλα, στο Μαράκι, στην Άννα, στην Ευγενία, στη Ρούλα, στον Πέτρο, στο Γιώργο, στο κοινό, σε όλους μας… 10 μήνες και τίποτα!

Προσευχόμαστε Γιώργο μας για την ΑΛΗΘΕΙΑ! Μόνο η πίστη μας απέμεινε… Η θέση σου ζεστή και συνάμα άδεια! Η καρδιά σου ήταν ζεστή και για αυτό είναι εδώ πάντα μαζί μας σε κάθε σύσκεψη, σε κάθε δυσκολία, σε κάθε χαρά μας!»

{https://www.instagram.com/p/CZv7C1nqGq7/?utm_source=ig_web_button_share_sheet}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουτσελίνη 10, Γιώργου Καραϊβάζ, Γιώργο,koutselini 10, giorgou karaivaz, giorgo