Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκαν οι δυο ορειβάτες από την πυροσβεστική

Θρίλερ η επιχείρηση διάσωσης των ορειβατών στο Καϊμακτσαλάν - Εντοπίστηκαν σε χαράδρα στην περιοχή Προφήτης Ηλίας

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μαραθώνια επιχείρηση διάσωσης δύο ορειβατών που έπεσαν σε χαράδρα στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, στο όρος Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), η οποία ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο ορειβάτες εντοπίστηκαν και σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια προσέγγισής τους. Ωστόσο,

μέχρι στιγμής δεν μπορεί να εκτιμηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δύο άτομα.

Σημειώνεται πως το σημείο είναι δύσβατο, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών, οι οποίοι αναζητούσαν τα δύο άτομα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Στην περιοχή είχαν σπεύσει τρία πυροσβεστικά οχήματα και 13 πυροσβέστες, από τις υπηρεσίες Έδεσσας και Αριδαίας, καθώς και δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Νωριτερα ο σταθμος Alpha μετέδωσε οτι εντοπίστηκαν νεκροί οι ορειβάτες που αγνοούνταν από το Σάββατο (10.02.2018). Οι ορειβάτες ήταν ζευγάρι - περίπου 30 ετών και οι δυο - και είχαν έλθει από τα Σκόπια στην χώρα μας για να διασκεδάσουν με τους φίλους τους στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.

Οι ορειβάτες εξαφανίστηκαν όταν «αποκόπηκαν» από την παρέα τους, ενώ έκαναν πεζοπορία στο όρος Βόρας πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Από χθες, σήμανε συναγερμός στις Αρχές με τους διασώστες να εντοπίζουν σήμερα (11.02.2018) το ζευγάρι νεκρό σε χαράδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα