«Καρφί» Λοβέρδου στον Ανδρουλάκη: Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», δήλωσε νωρίτερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, διαφοροποιώντας ουσιαστικά την θέση του από την κεντρική γραμμή του ΠΑΣΟΚ.

Ο Α.Λοβέρδος απάντησε στην άρνηση του Νίκου Ανδρουλάκη να αποδεχθεί για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε χθες πως ο επόμενος πρωθυπουργός πρέπει αν είναι «πολιτικό πρόσωπό το οποίο θα μπορεί να εκφράσει το φιλόδοξο αυτό προγραμματικό σχέδιο».

«Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, ψηφίζει για να είναι αυτός ο ηγέτης χώρας», σχολίασε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος, θέλοντας επί της ουσίας να τονίσει πως ο αρχηγός του πρώτου κόμματος πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Ακόμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε άγνοια για την θέση αυτή του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ περί «πολιτικών προσώπων» που μπορούν να ηγηθούν μια επόμενη κυβέρνηση. «Πρόκειται για μια προσθήκη στην όλη συζήτηση», σχολίασε χαρακτηριστικά.

#ΠΑΣΟΚ #ΛΟΒΕΡΔΟΣ #ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ
Keywords
Τυχαία Θέματα