Κορονοϊός: Παράταση στην πληρωμή λογαριασμών από την ΕΥΑΘ

Παράταση ανακοίνωσε σήμερα η ΕΥΑΘ στην πληρωμή λογαριασμών στο πλαίσιο έκτακτων μέτρων που λαμβάνει λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός.

Μεταξύ άλλων η ΕΥΑΘ συνιστά στους καταναλωτές να γίνεται διεκπεραίωση μόνο επειγόντων αιτημάτων προκειμένου να αποφευχθεί κατά το δυνατόν η φυσική παρουσία στα γραφεία της εταιρείας στο

πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού. Έτσι, για λογαριασμούς με ημερομηνία λήξης μέχρι 30 Μαρτίου υπάρχει παράταση κατά ένα μήνα στη δυνατότητα αποπληρωμής τους.

Η ΕΥΑΘ, για την προστασία των καταναλωτών και των εργαζομένων της, συνιστά επίσης την ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών μέσω της ιστοσελίδας της χωρίς επιβάρυνση ή την πληρωμή μέσω e-banking. Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος των καταναλωτών στα γραφεία της εταιρείας είναι απολύτως ελεγχόμενη, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ γίνονται και τακτές απολυμάνσεις των χώρων.

Ειδικά μέτρα λαμβάνονται εξάλλου για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, ενώ παράλληλα αξιοποιήθηκε κάθε μέσο που παρέχει η νομοθεσία (άδειες ειδικού σκοπού, ΑΜΕΑ, ευέλικτα ωράρια εργασίας κ.λπ.) και η τεχνολογία (τηλεεργασία) για την αντιμετώπιση της διάδοσης του ιού.

Τέλος, η εταιρεία σημειώνει σε ανακοίνωσή της πως «σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, προσαρμόζει καθημερινά το επιχειρησιακό της σχέδιο στα νεότερα δεδομένα, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεών της προς όφελος της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε ακόμη:

Επεκτείνονται και στους Δήμους οι ρυθμίσεις χρεών και οφειλών από ιδιώτες

Έκτακτες ενισχύσεις σε δήμους λόγω κορονοϊου

Keywords
Τυχαία Θέματα