Λεωφόρος Σουνίου: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που οδήγησε στον ακρωτηριασμό υπαλλήλου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λ. Σουνίου, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός άνδρα που νοσηλεύεται στην εντατική, με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Σουνίου στο ύψος της περιοχής Πέτας Σαρωνικού και θύμα του ήταν δημοτικός υπάλληλος που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε τη δουλειά του.

Στο σημείο του ατυχήματος, είχε σταματήσει ένα απορριμματοφόρο του Δήμου με αναμμένο τον φάρο και τα αλάρμ και οι υπάλληλοι μάζευαν τους κάδους.

Τότε, ένα

αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός κάτοικος Κερατέας, έπεσε με δύναμη πάνω στο απορριματοφόρο και παρέσυρε τον υπάλληλο την στιγμή που αυτός προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου, με τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος να μην έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με την κατάστασή του να κρίνεται πολύ σοβαρή και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως είπαν από το νοσοκομείο, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, αλλά υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμεντο:

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΣΟΥΝΙΟ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεωφόρος Σουνίου, Σοκαριστικό,leoforos souniou, sokaristiko