Λιζέτα Νικολάου: Σήμερα η κηδεία της τραγουδίστριας

Σήμερα το πρωί θα γίνει η κηδεία της γνωστής τραγουδίστριας Λιζέτας Νικολά η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 72 ετών.

Όπως είχε κάνει γνωστό ο γιος της (από τον γάμο της Λιζέτας Νικολάου με τον Γιώργο Λιάνη), Αλέξανδρος, η κηδεία της τραγουδίστριας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια χτύπησε άσχημα όταν

έπεσε από σκάλες σε καφετέρια και έκτοτε νοσηλευόταν με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Λίγες μέρες μετά η Λιζέτα Νικολάου έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Ο γιος της, Αλέξανδρος Λιάνης, ενημέρωσε για το πότε θα γίνει η κηδεία της ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για την απώλειά της θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι εξέφρασαν την «αμέριστη συμπαράσταση σε εμένα και την οικογένειά μου».

Καταλήγοντας επεσήμανε πως «για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου».

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης».

#ΛΙΖΕΤΑ_ΝΙΚΟΛΑΟΥ #ΚΗΔΕΙΑ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιζέτα Νικολάου, Σήμερα,lizeta nikolaou, simera