Ναύπλιο: Πώς ο 14χρονος έπεσε και σκοτώθηκε από τις κερκίδες γηπέδου - Η μοιραία αποβολή

Με δάκρυα στα μάτια οι συμμαθητές του 14χρονου στο σημείο της τραγωδίας

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο 14χρονου μαθητή που έπεσε από τις κερκίδες γηπέδου στο Ναύπλιο και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο 14χρονος έφτασε νωρίς το μεσημέρι στο χώρο του γηπέδου, χωρίς τίποτα προμηνύει το κακό.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA ο μπαμπάς του 14χρονου, ο γιος του αποφάσισε να πηδήξει από τις κερκίδες, γιατί τον μάλωσε.

«Το παιδί μου αυτοκτόνησε
γιατί τον μάλωσα»

«Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με πηγές του Live News, ο 14χρονος είχε τάσεις αυτοκτονίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια του νεαρού αγοριού εκλήθη από το σχολείο και ενημερώθηκε εγγράφως ότι το παιδί χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ Αργολίδας, που παρέλαβε τη σορό του αγοριού, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

Το σχολείο είχε ενημερώσει τους γονείς για τάσεις αυτοκτονίας του 14χρονου

#ΝΑΥΠΛΙΟ #ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ #14χρονος #ΚΕΡΚΙΔΕΣ #ΠΤΩΣΗ_ΣΤΟ_ΚΕΝΟ #ΣΧΟΛΕΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα