Νέα αποκάλυψη για τα Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος δεν ήθελε να πάει στο μνημόσυνο, τι φοβόταν (βίντεο)

Ο δολοφόνος ήθελε να αποφύγει το μνημόσυνο της συζύγου του, καθώς έτρεμε τους ψιθύρους στην Αλόννησο και τους κατοίκους που είχαν αρχίσει να τον υποψιάζονται.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, στοιχεία που αποκαλύπτουν την προσωπικότητα και τις ενέργειες του 33χρονου συζυγοκτόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο δολοφόνος είχε πει οτι δεν ήθελε να αποφύγει το μνημόσυνο της συζύγου του, καθώς έτρεμε τους ψιθύρους

στην Αλόννησο και τους κατοίκους που είχαν αρχίσει να τον υποψιάζονται. Τελικά εκείνη τη μέρα πήγε στο μνημόσυνο και λίγο μετά συνελήφθη από την αστυνομία.

Αντιθέτως, έλεγε ότι δεν φοβόταν την μητέρα της Καρολάιν, αφού ισχυριζόταν ότι η μητέρα της 20χρονης γνωρίζει ότι είναι αθώος. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι λίγο πριν συλληφθεί έλεγε πως «η μητέρα της Καρολάιν είναι στο πλευρό μου».

Πράγματι η μητέρα της Καρολαιν που μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για εκείνον τον αγκαλιάζει σφιχτά εκείνη την ημέρα και λίγες ώρες μετά, μαθαίνει ότι αγκάλιαζε τον δολοφόνο του παιδιού της.

Φοβόταν να κυκλοφορήσει με το αυτοκίνητο του

Επιπλέον, ο 33χρονος φοβόταν να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του και επέλεγε τη μηχανή του, έτσι ώστε να μπορεί να φοράει το κράνος του και να κρύβεται από τα βλέμματα εκείνων που τον υποψιάζονταν για την στυγερή δολοφονία της 20χρονης. Εκεί μάλιστα είχε κρύψει τη βέρα και τα κοσμήματα της άτυχης Καρολάιν προκειμένου να ισχυροποιήσει το κίνητρο της ληστείας.

Ο ρόλος του στη φυλακή

Τις επόμενες ημέρες ο καθομολογίαν δολοφόνος θα αναλάβει την γραφειοκρατική δουλειά για την τροφοδοσία της φυλακής, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να εργαστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος.

Την ερχομένη εβδομάδα θα έχει τα πρώτα του επισκεπτήρια εκτός από τον συνήγορο υπεράσπισής του. Οι γονείς του και ο αδερφός του αναμένεται να τον επισκεφτούν.

Ο 33χρονος, που έκανε τα πάντα για να σκηνοθετήσει την τέλεια ληστεία και να χτίσει το ακλόνητο άλλοθι που θα του επέτρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος, παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις από το κελί του ψύχραιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα