Νέο πλήγμα στην υγεία του Γιώργου Τράγκα, είναι «μαχητής» λέει συνεργάτης του

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα ο οποίος παραμένει με κορονοϊό διασωληνωμένος στο Σωτηρία. Μάλιστα η νεφρική του λειτουργία γίνεται με τεχνητό νεφρό.

«Δίνει πραγματικά μια μάχη ζωής. Και οι γιατροί αυτό που λένε είναι ότι δείχνει ότι αυτή τη στιγμή είναι μαχητής», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης.

Ο Γιώργος Τράγκας παραμένει διασωληνωμένος και «έχουμε μπροστά δρόμο γιατί είμαστε σε κρίσιμη στιγμή.

Θα έχουμε και κρίσιμη εβδομάδα. Θα πηγαίνουμε ώρα ώρα και μέρα μέρα.

Το στοίχημα ήταν από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του. Όσο γίνεται αυτό κερδίζουμε χρόνο και θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να μπορέσει να δείξει μια σταθερή εικόνα κλινική για να μπορέσουμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα. Είχαμε μια κλινική εικόνα πολύ επιβαρυμένη», σημείωσε ο κ. Κουρτζίδης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Γιώργος Τράγκας: Με τεχνητό νεφρό η νεφρική λειτουργία

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως από χθες η νεφρική λειτουργία υποστηρίζεται από τεχνητό νεφρό. Ο γνωστός δημοσιογράφος εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ στο νοσοκομείου Σωτηρία, λόγω COVID-19.

Με δεδομένη την κατάσταση της υγείας του εξαιτίας του σακχαρώδη διαβήτη και της καρδιακής επιδείνωσης, πρόκειται για ένα πολύ βαρύ περιστατικό μετά και τη επιδείνωση των νεφρών, λένε οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα