«Ο Μπάμπης δεν ήθελε να μου μιλάει μόνη της η Καρολάιν, τελικά τα φαινόμενα απατούν...» λέει η «ψυχολόγος» (βίντεο)

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού (αλλιώς... «ψυχολόγος»), λίγες ώρες πριν τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, σχολίασε ότι τελικά... «τα φαινόμενα απατούν».

Η κυριία Μυλωνοπούλου, το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στο Open και απαντώντας στη δημοσιογράφο που της είπε (πριν γίνει ακόμα γνωστό) ότι κλιμάκιο της Αστυνομίας βρίσκεται στην Αλόννησο για να φέρει στη ΓΑΔΑ τον Μπάμπη

Αναγνωστόπουλο, καθ' ομολογία (ώρες αργότερα) δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν, μετά την αρχική σιωπή και την ερώτηση αν... είναι σίγουρη η δημοσιογράφος, ανέφερε ότι «τα φαινόμενα απατούν, μου έδωσαν την εντύπωση ότι ήταν τρισευτυχισμένο ζευγάρι».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι το ζευγάρι την επισκεπτόταν πάντα μαζί, καθώς «ο Μπάμπης δεν ήθελε να μιλάει η Καρολάιν μόνη της» και υπογράμμισε την αγωνία της άτυχης Καρολάιν για το σκυλάκι της, το οποίο λάτρευε, και σκόπευε να εκπαιδεύσει, ώστε να μην τρώει φαγητό από κανέναν άλλον καθώς είχε άγχος μήπως κάποιος το δηλητηριάσει με φόλα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο ίδιος ο πιλότος, ο οποίος, σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας προ ημερών της είχε δώσει άδεια ώστε να μιλά δημόσια για το ζευγάρι, της είχε ζητήσει «να μιλήσει γι' αυτόν και να πει 2 καλές κουβέντες».

Εντύπωση προκαλεί η αναφορά της δημοσιογράφου ότι η «ψυχολόγος» τη ρώτησε επίμονα για το αν η ίδια γνωρίζει για το οικόπεδο και εάν έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία του.

Τέλος, στην επισήμανση της δημοσιογράφου για «επικοινωνιακό σόου» κατά την κηδεία της 20χρονης του δράστη με το μωρό στην αγκαλιά του για τρεις ώρες στον καυτό ήλιο, η κα Μυλωνοπούλου ανέφερε ότι το 11 μηνών βρέφος του ζευγαριού ήταν «μικροκαμωμένο και πάντα θλιμμένο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Μπάμπης, Καρολάιν,o babis, karolain