Ολυμπιακοί Αγώνες: Αλλάζει ώρα ο αγώνας Τσιτσιπά – Σάκκαρη την Πέμπτη

Τα παράπονα των αθλητών για τη ζέστη κατά τη διάρκεια των αγώνων, έφεραν αλλαγές στα τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Αν πεθάνω ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη» ξέσπασε την Τετάρτη ο Ρώσος τενίστας Μεντβέντεφ απευθυνόμενος στον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα του.

Ο Τζόκοβιτς, νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ζήτησε και εκείνος τη διεξαγωγή των αγώνων το βράδυ για τους ίδιους λόγους και όπως φαίνεται, εισακούστηκαν. Η διοργανώτρια αρχή, ανακοίνωσε ότι το

πρώτο σερβίς της ημέρας στα κορτ, θα γίνεται στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ιαπωνίας και 09:00 ώρα Ελλάδας. Σε ανακοίνωσή τους, ανέφεραν: «Προς όφελος της υγείας και της ευημερίας των παικτών και μετά από εκτενείς διαβουλεύσεις, η ITF ανακοίνωσε την αλλαγή του προγράμματος λόγω της αυξανόμενης θερμότητας και υγρασίας που παρατηρείται στο Τόκιο», αναφέρεται χαρακτηριστικά, στην σχετική ανακοίνωση της διεθνούς ομοσπονδίας (ITF).

Η απόφαση των διοργανωτών, φέρνει αλλαγές και στο αυριανό πρόγραμμα των Ελλήνων πρωταθλητών, Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη, που αγωνίζονται στα προημιτελικά του διπλού μικτού μεταξύ 11:00 και 12:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα