Παναθηναϊκός: Ανανέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη για τα επόμενα 4 χρόνια

Ο Φώτης Ιωαννίδης, εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στην εφετινή πορεία του στη Super League «δένει» το μέλλον του με το «τριφύλλι» για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για επέκταση της συνεργασίας της με τον 23χρονο επιθετικό ήταν ειλημμένη εδώ και πολύ καιρό και πλέον έγινε πράξη,

με τον Ιωαννίδη να πηγαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (10/5), για να υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Το προηγούμενο συμβόλαιό του με τους «πράσινους» (το οποίο υπέγραψε τον Ιούλιο του 2020) έληγε σε ένα χρόνο, όμως οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κινηθούν πολύ νωρίτερα, προκειμένου να τον επιβραβεύσουν για την εξέλιξή του και την ανοδική πορεία του τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, με ένα νέο πολυετές συμβόλαιο που θα περιλαμβάνει κι αντίστοιχα σχεδόν τριπλασιασμό των αποδοχών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο Φώτης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 98 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις».

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ #ΑΝΑΝΕΩΣΗ #ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ανανέωσε, Φώτη Ιωαννίδη,panathinaikos, ananeose, foti ioannidi