Πανελλήνιες 2019: Δείτε απαντήσεις στα θέματα Φυσικής ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα και οι απαντήσεις Φυσικής με το κύρος των καθηγητών των φροντιστηρίων «ΜΕΘΟΔΙΚΟ». Δείτε αναλυτικά

Οι Πανελλήνιες 2019 σήμερα (12/6) συνεχίστηκαν για τα ΓΕΛ με τους υποψηφίους των Θετικών Σπουδών να εξετάζονται στα θέματα Φυσικής. Τα Dikaiologitika News σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Μεθοδικό» σας παρουσιάζουν τις πρώτες απαντήσεις στα θέματα Φυσικής. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν όλες τις λύσεις της φυσικής

Για τα θέματα

'Φυσική' ΓΕΛ (ημερήσια)
πατήστε εδώ.

Για τα θέματα 'Φυσική' ΓΕΛ (εσπερινά)
πατήστε εδώ.

Σχολιασμός Φυσικής

Στο μάθημα της Φυσικής τα θέματα είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, καλύπτουν όλο το εύρος της ύλης και απαιτούν αρκετή επεξεργασία από τους μαθητές. Ακόμη και οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι πρέπει να διαχειριστούν σωστά το χρόνο τους για να απαντήσουν με επάρκεια σε όλα τα ερωτήματα.

Στο Θέμα Β (πολλαπλής επιλογής με αιτιολόγηση) χρειάζεται μεγάλη προσοχή για αποφευχθούν παρερμηνείες και λάθη, ενώ το Θέμα Γ δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη δυσκολία. Αντίθετα, το τελευταίο θέμα, παρουσιάζει αυξημένο βαθμό δυσκολίας και αναμένεται να δυσκολέψει αρκετούς υποψηφίους. Αναμφίβολα σε σύγκριση με τα περσινά θέματα μπορούν να θεωρηθούν πιο απαιτητικά.

Με την υποστήριξη και το κύρος των φροντιστηρίων «Μεθοδικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλήνιες 2019, Φυσικής ΓΕΛ,panellinies 2019, fysikis gel