Πανελλήνιες 2021: Θέματα χημείας για εξάσκηση και οι απαντήσεις τους

Με θέματα χημείας συνεχίζεται η καινοτομία του Dnews και των φροντιστηρίων Μεθοδικό με τις Πανελλήνιες 2021 σε προσομοίωση. Διαγωνιστείτε στην χημεία και δείτε τις απαντήσεις

Όπως και πέρυσι, έτσι και για τις Πανελλήνιες, το Dnews και το φροντιστήριο Μεθοδικό σας δίνουν την ευκαιρία να μετρήσετε τις δυνάμεις σας με διαγωνίσματα προσομοίωσης και εξάσκησης.

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων για το 2021 καλούνται να βρουν νέο

κουράγιο μετά το άνοιγμα των σχολικών και φροντιστηριακών μονάδων και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Σε αυτό το χρονικό η Επιτυχία κρίνεται από τις λεπτομέρειες, από τη ψυχραιμία, που συνεπάγεται καθαρό μυαλό, και από τη σωστή διαχείριση του χρόνου που μένει.

Η ‘’ιστορία’’ για τις Πανελλήνιες 2021 θα είναι η πιο ιδιαίτερη. Πανδημία, τηλεκπαίδευση και αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής έχουν κουράσει σωματικά και ψυχολογικά μαθητές και καθηγητές οι οποίοι κάνουν την τελική τους προσπάθεια για την επιτυχή έκβαση των Πανελλαδικών.

Σκοπός μας σε συνεργασία των φροντιστηρίων Μεθοδικό και για τις Πανελλήνιες 2021, είναι να συμβάλουμε με κάθε πρόσφορο μέσο στην προετοιμασία των υποψηφίων.

Το διαγώνισμα σε προσομοίωση σε θέματα χημείας για τις Πανελλήνιες 2021

Oλοι όσοι μετέχουν στις Πανελλήνιες θα πρέπει να προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος, είτε από self test, είτε από μοριακό τεστ και rapid test.

Σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες για τα self test και τα μέτρα για τις Πανελλήνιες που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, όλοι όσοι μετέχουν στις Πανελλήνιες θα πρέπει να προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος, είτε από self test, είτε από μοριακό τεστ και rapid test.

Πανελλήνιες: Πότε πρέπει να γίνουν τα self test

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα ξεκινήσουν τις εξετάσεις στις 14 Ιουνίου και θα ακολουθήσουν, την επομένη, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Το πρώτο test για τους υποψηφίους τόσο των Γενικών όσο και Επαγγελματικών Λυκείων θα πρέπει να γίνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Το δεύτερο test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 μέχρι την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Μέχρι πότε πρέπει να τα προμηθευτούν οι μαθητές απο τα φαρμακεία

Τα δύο πρώτα δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ (self test) για τη συμμετοχή στις Πανελλήνιες θα διατίθενται στους υποψηφίους από τα φαρμακεία έως και το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 (εργάσιμες ώρες, πλην διημερεύσεων και διανυκτερεύσεων των φαρμακείων).

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, υποψήφιοι, εκπαιδευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό δηλώνουν το αποτέλεσμα του self-test μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr και υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους το ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση, κατά την προσέλευσή τους στο εξεταστικό κέντρο κάθε ημέρα εξετάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλήνιες 2021, Θέματα,panellinies 2021, themata