ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 2-2: Ερυθρόλευκη «αυτοκτονία» σε ένα επεισοδιακό ματς

«Αυτοκτόνησε» ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα, σε ένα επεισοδιακό ματς με αρκετές διακοπές και εντάσεις μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας.

Ο Κώστας Φορτούνης βρήκε δίχτυα δύο φορές (34', 45'), αλλά ο ψυχωμένος ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε απάντηση στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε σε 2-2 τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο

απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», αλλά ακόμη κι έτσι αυτό δεν ήταν αρκετό προκειμένου η «προβληματική», ειδικά στην ανασταλτική λειτουργία, ομάδα του Μίτσελ να πάρει τη νίκη.

Με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ ημίχρονο ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατόρθωσε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μείνει στα αποδυτήρια στο ίδιο διάστημα και σε μια έδρα παραδοσιακά δύσκολη για τους «ερυθρόλευκους».

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν ο Παμλίδης στο 64' και ο Λιάσος στο 76'.

Το ματς στους «Ζωσιμάδες» ήταν επεισοδιακό. Μετά από συγκρούσεις οπαδών του ΠΑΣ με δυνάμεις των ΜΑΤ, ο διαιτητής Κουμπαράκης αποφάσισε να αποσυρθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Επίσης, ένταση υπήρξε και πριν από τη σέντρα του αγώνα, ενώ και στα πρώτα λεπτά υπήρξε μικρή διακοπή λόγω ρίψης φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Μορέιρα, Παμλίδης (81΄ Ροσέρο), Σταματελόπουλος (60΄ Μπάλαν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Βρουσάι (22΄ Ανδρούτσος), Ρέτσος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ (81΄ Μαρσέλο), Εμβιλά, Χουάνγκ (81΄ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (71΄ Κασάμι), Φορτούνης, Ελ Αραμπί (71΄ Μπακαμπού).

#SUPER_LEAGUE #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΠΑΣ_ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα