Πέτσας για συναθροίσεις σε πλατείες: Οργανώνουν επαναστατική γυμναστική - Η Πολιτεία θα αντιδράσει δυναμικά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχολίασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 τη συνάθροιση και τα επεισόδια την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη κάνοντας λόγο για οργανωμένες ενέργειες που είναι καλά οργανωμένες από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν «επαναστατική γυμναστική» τονίζοντας ότι εάν επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα η πολιτεία θα αντιδράσει δυναμικά.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας «τίποτα δεν είναι αυθόρμητο, όλα είναι καλά οργανωμένα από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν επαναστατική γυμναστική. Κάποιοι θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο τις θυσίες που έχουμε κάνει όλοι μας. Εάν επαναληφθεί, θα υπάρξει δυναμική αντίδραση».

Αναφερόμενος στην εκδήλωση στη Marfin αναρωτήθηκε πως «όταν έχουμε νεκρούς τρεις εργαζόμενους και ένα αγέννητο μωρό, ποιοι είναι οι λόγοι που κρατούν μια πολιτική δύναμη να μην συμμετέχει σε μια πολιτική κίνηση ενότητας;».

Σε ό.τι αφορά την παραίτηση της Κυβέρνησης από την αναίρεση για την αποζημίωση στους συγγενείς θυμάτων της Marfin, συμπλήρωσε ότι πρόκειται για πάγια τακτική του Δημοσίου και ότι η απόφαση του Πρωθυπουργού ήρθε πριν από μια συμβολική κίνηση ενότητας.

Ο Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε και στις τουρκικές προκλήσεις λέγοντας πως: «Η Τουρκία προσπάθησε να εκβιάσει την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά ο εκβιασμός σταμάτησε στον Έβρο. Είχαμε πληροφορίες ότι από τότε προετοίμαζαν στοιχεία για να τα χρησιμοποιήσουν αργότερα. Το αργότερα είναι τώρα, όμως εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για να πούμε ότι δεν υπάρχει κανένα νέο στοιχείο. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και θα κάνουμε τα πάντα».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «όπως απέτυχε στον Έβρο, θα αποτύχει και κάθε άλλη προσπάθεια», αναφερόμενος σε ενδεχόμενο νέο μαζικό κύμα προσφύγων και παράτυπων μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Πιείτε στην υγειά του: Δείτο το σκίτσο από τον Κώστα Κουφογιώργο

Δεκάδες προσαγωγές στην Κυψέλη - Επεισόδια και χημικά τα ξημερώματα

Κορονοϊός - τα 3 σενάρια: Το άσχημο, το κακό και το καλό

Keywords
Τυχαία Θέματα