Πλεύρης προς ΣΥΡΙΖΑ: «Δώστε ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού»

Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ αν πιστεύει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και με ποιον τρόπο αυτός μπορεί να επιτευχθεί κάλεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Πλεύρης την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Να δώσετε σαφές μήνυμα ότι δεν κλείνετε το μάτι στον παραλογισμό και σε αυτούς που θεωρούν ότι με το εμβόλιο μας βάζουν τσιπάκι» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, καυτηριάζοντας νοοτροπίες τύπου Πολάκη -όπως είπε- που περιμένουν πρώτα να κάνουν το εμβόλιο οι

άλλοι και μετά οι ίδιοι. Κάλεσε δε την αξιωματική αντιπολίτευση να διασαφηνίσει που ακριβώς η τροπολογία μιλάει για απολύσεις.

Αναφερόμενος στην διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε χθες με ένα tweet στο οποίο εμφανίζεται να καθυβρίζει τον Γιάννη Αντετοκούμπο ο κ. Πλεύρης ζήτησε «να κρινόμαστε για αυτά που λέμε και όχι για αυτά που κάποιοι κατασκευάζουν μέσω fake news».

Παράλληλα ο κ. Πλεύρης επιτέθηκε στην «Αυγή» η οποία επιμένει να λέει ότι «δεν πείθεται» παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έδωσε από χθες εξηγήσεις.
«Δεν θα δώσουμε λογαριασμό πότε θα είμαστε περήφανοι όταν ένας Έλληνας φέρνει μια επιτυχία και μας κάνει περήφανους και δακρύζουμε» είπε ο χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης, σημειώνοντας ότι πρέπει να κριθεί για τις θέσεις του και όχι για όσα κατασκεύασαν κάποιοι προκειμένου να τον συκοφαντήσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλεύρης, ΣΥΡΙΖΑ, Δώστε,plevris, syriza, doste