Πρεμιέρα με self test και αυστηρά μέτρα στα σχολεία (εικόνες - βίντεο)

Εκπαιδευτικοί και μαθητές, στα νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια, θα κάνουν υποχρεωτικά self test δύο φορές την εβδομάδα, τα οποία είναι διαθέσιμα δωρεάν σε φαρμακεία με την επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Το self test διενεργείται πριν την έναρξη των μαθημάτων Δευτέρας και Πέμπτη, έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο, ενώ όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής

κοινότητας θα πρέπει να προσέρχονται έχοντας μαζί τους την σχετική βεβαίωση αρνητικού τεστ.

Όπως φαίνεται και στο φωτορεπορτάζ του Dnews, στο 2ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, τα παιδιά εισέρχονται στο κτίριο αφού επιδείξουν την βεβαίωση και πραγματοποιήσουν θερμομετρηση στην κεντρική είσοδο.

Σημειώνεται ότι εάν κάποιος μαθητής ή εκπαιδευτικός δεν προσκομίσει την σχετική βεβαίωση θα υποστεί κυρώσεις.

{https://youtu.be/3wtpyzw0W1Q}

«Μετά τα λύκεια ξεκινάμε από σήμερα και στα γυμνάσια, δημοτικά και νηπιαγωγεία. Είμαστε πανέτοιμοι και πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Έχουμε θερμομετρηση σε όλα τα σχολεία της περιοχής, υγειονομικό υλικό, τριπλές βάρδιας στην καθαριότητα. Για ότι χρειαστεί είμαστε δίπλα στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς. Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμοστεί η διαδικασία των self test και ευχόμαστε όσο είναι δυνατόν τα παιδιά μας να χαρούν τη διαδικασία της τάξης», ανέφερε χαρακτηρίστηκα ο δήμαρχος της Γλυφάδας Παπανικολάου Γεώργιος.

{https://youtu.be/OQ1PkNAzNJU}

«Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, είχαμε συνηθίσει το web αλλά πιστεύω ότι τώρα θα είναι καλύτερα, αφού θα ξαναδούμε όλους τους συμμαθητές μας», ανέφερε μαθητής.

{https://youtu.be/VP0G1-sn_Yk}

 

ΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΗΣΕΙΣSELF TESTSELFTESTINGGOVGRΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑΓΥΜΝΑΣΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρεμιέρα,premiera