Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα του Πάνου Ζάρλα - «ΓΙΕ ΜΟΥ...!»

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, μετά τον άδικο χαμό του 28χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου. Ο πατέρας του αποχαιρετά τον γιο του και συγκινεί.

Ο Λάζαρος Ζάρλας, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την τραγική είδηση του θανάτου του γιου του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΓΙΕ ΜΟΥ! Θα είσαι το χαμόγελό μου ..πάντα ...ήσουν φως έμεινε σκοτάδι!! Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν!!».

Και ο πατέρας της Στέλλας Μιζεράκη, του είπε «αντίο» με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία ο ίδιος πόζαρε ανάμεσα στην κόρη του και τον άτυχο 28χρονο, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Ό,τι θυμάσαι από τη ζωή το λένε αναμνήσεις.. μα πώς το λένε το όνειρο που σβήνει πριν το ζήσεις.. Καλό ταξίδι αντράκι μου».

Να θυμίσουμε ότι η μηχανή του νικητή του Power Of Love 1 προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα