Σε ισχύ το απαγορευτικό σε πολλά λιμάνια τις χώρας - Ποια δρομολόγια εκτελούνται

Με δυσκολία πραγματοποιούνται τα δρομολόγια σήμερα σε όλη την Ελλάδα, λόγω της κακοκαιρίας και των ισχυρών ανέμων.

Πιο αναλυτικά με νεότερη επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό: σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα περισσότερα λιμάνια της χώρας, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά

εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια των συμβατικών πλοίων για τον Αργοσαρωνικό. Κλειστά είναι τα πορθμεία Ρίου-Αντιρρίου και Αγίας Μαρίνας-Νέων Στύρων, ενώ από τη Ραφήνα εκτελέστηκε μόνο το πρωινό δρομολόγιο για Μαρμάρι.

Κανονικά εκτελούνται από τις 14:00 τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας. Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Κυλλήνης-Ζακύνθου και Κυλλήνης-Κεφαλλονιάς.

Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αρκίτσας-Αιδηψού, Γλύφας-Αγιόκαμπου, Βόλου-Σποράδων και Καβάλας-Πρίνου.

Στη γραμμή Κεραμωτής-Θάσου, από τις 14:30 τα δρομολόγια των πλοίων θα εκτελούνται μόνο κατά την κρίση του πλοιάρχου, ενώ στη γραμμή Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης πιθανόν να αρχίσουν να εκτελούνται δρομολόγια μετά το μεσημέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα