Σφάχτηκαν on air Στάη με Βελόπουλο - «Υπάρχουν και λιγότερο ναζιστικά κ. Βελόπουλε;» (video)

Στην εκπομπή της Έλλης Στάη εμφανίστηκε χθές (13/6) ο Κυριάκος Βελόπουλος και το κλίμα ήταν άκρως τεταμένο.

Πιο αναλυτικά, η Έλλη Στάη αφού καλωσόρισε τον Κυριάκο Βελόπουλο, τον στρίμωξε για τα καλά με τις ερωτήσεις της κάνοντας τον παραπάνω από μία φορά να φτάσει στα όρια του και να δείξει ξεκάθαρα τον εκνευρισμό του. 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφέροντας πως έχει περάσει η ώρα καθώς το ρολόι έδειχνε 1 τα μεσάνυχτα την ώρα που εμφανίστηκε on air. Χαιρέτησε μάλιστα τους συνομιλητές

του και την κ. Στάη λέγοντας «Καλημέρα» αντί για «Καλησπέρα». 

Η παρουσιάστρια του απάντησε με απόλυτο τρόπο «Δεν πειράζει κ. Βελόπουλε, σκεφτείτε πως εμείς δουλεύουμε αυτές τις ώρες» ενώ επισήμανε πως «Πρέπει να είστε χαρούμενος που σας καλεί πρώτη φορά το OPEN». 

Η ερώτηση που πυροδότησε την ένταση ανάμεσά τους αφορούσε το γεγονός ότι το κόμμα του κ. Βελόπουλου κατατάσσεται «στο ακροδεξιό τόξο της Βουλής έως και τη ναζιστική κατάταξη». Ο κ. Βελόπουλος απάντησε «Αυτό είναι δική σας ερμηνεία ή του κ. Μητσοτάκη; Γιατί δεν το άκουσα έτσι».

Η κόντρα πέρασε σε άλλη διάσταση όταν ο κ. Βελόπουλος απαίτησε να ολοκληρώσει, καθώς περίμενε όπως είπε πάνω από μία ώρα και δεν έχει ακούσει τίποτα για τα σοβαρά θέματα.

Η παρουσιάστρια απάντησε τότε «Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε, γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια, με το πόση ώρα κάνω εγώ ερώτηση κτλ. Μη μας μαλώσετε σας παρακαλώ. Σας κάνουμε ερωτήσεις, σας δίνουμε δυνατότητα να απαντήσετε, αλλά δεν θα μας μαλώνετε».

«Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη» απάντησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με την Έλλη Στάη να ανταπαντά «Εσείς δεν θα κάνετε υποδείξεις τι ερωτήσεις θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε». 

Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι όμως ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου η οποία είπε χαρακτηριστικά «Πείτε μου κ. Βελόπουλε υπάρχουν και λιγότερο ναζιστικά;». 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε «Αν με καλέσατε εδώ για να κάνετε με κομμένες φράσεις και δηλώσεις μου προπαγάνδα κάνετε λάθος. Μιλάτε σε λάθος άνθρωπο.»

«Μάλλον εσάς δεν αξίζει να μιλάτε μαζί μας» απάντησε η Έλλη Στάη. «Καλό βράδυ, κάντε προπαγάνδα χωρίς εμένα» είπε βγάζοντας το ακουστικό και αποχωρώντας ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Δείτε τον καβγά από το 7ο μετά κι έπειτα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφάχτηκαν, Στάη, Βελόπουλο - Υπάρχουν, Βελόπουλε,sfachtikan, stai, velopoulo - yparchoun, velopoule