Στα πάρτι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο οι άνθρωποι μετατρέπονται σε «βρικόλακες»

Η Μεξικανή τραγουδίστρια Elan αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στα πάρτι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

H Μεξικανή influencer και τραγουδίστρια Elan αποκάλυψε τα όσα συμβαίνουν στα περίφημα πάρτι του Λεονάρντι Ντι Κάπριο.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στους σχεδόν 10 εκατ. followers της στο TikTok ότι τα πράγματα στην αρχή είναι φυσιολογικά αλλά όσο πέφτει ο ήλιος όλοι αλλάζουν και γίνονται σαν «ζόμπι, βρικόλακες» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Όπως είπε είχε βρεθεί αρκετές φορές στα διάσημα πάρτι του ηθοποιού στο Λος Άντζελες και παρά το γεγονός ότι στην αρχή όλα

έμοιαζαν φυσιολογικά καθώς έπεφτε η νύχτα, «τα πράγματα γίνονται λίγο περίεργα». «Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι άνθρωποι φαίνονται φυσιολογικοί, αλλά όταν ο ήλιος δύει, όλοι γίνονται λίγο σαν ζόμπι ή σαν βαμπίρ» είπε η Elan.

Στο βίντεο δε, η τραγουδίστρια προειδοποιεί ότι στα συγκεκριμένα πάρτι υπάρχουν πάντα πολλοί άνθρωποι με επιρροή που εμπλέκονται σε σκιερές πρακτικές, αφήνοντας να εννοηθούν ονόματα όπως ο Sean "Puff Diddy" Combs.

@_elan__ Replying to @Karla ♬ original sound - ELÁN

Ανάμεσα στους καλεσμένους, σε αυτό που είναι γνωστό σε όλους ως «Λευκό Πάρτι» του Ντίντι, καθώς το dress code επιβάλει υποχρεωτικά λευκό ένδυμα, συγκαταλέγονται ονόματα αρκετών διάσημων του Χόλιγουντ.

Το επόμενο πάρτι του Ντι Κάπριο είναι στις 11 Νοεμβρίου, οπότε και θα κλείσει τα 50 του χρόνια. Ωστόσο πολλοί θυμούνται ακόμα το περυσινό για την παρέλαση αστέρων που έγινε. Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν ήταν οι Jay-Z, Beyoncé, Tobey Maguire, Lady Gaga, Salma Hayek και πολλοί άλλοι.

Μεταξύ των εμμονών του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, εκτός από τα νεαρά μοντέλα συνήθως κάτω των 30 ετών και τα πάρτι, είναι και η φροντίδα του δέρματός του ειδικά μετά τις φθορές ενός hangover από τα πάρτι του.

Στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη είχε τοποθετήσει ένα ντους με σύστημα διάχυσης της βιταμίνης C, το οποίο βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Επιπλέον, όπως είναι γνωστό ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσλαμβάνει έναν γκουρού φρυδιών που πετάει από την Αυστραλία κάθε μήνα για την περιποίησή του.

#ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ_ΝΤΙ_ΚΑΠΡΙΟ #ΠΑΡΤΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεονάρντο Ντι Κάπριο,leonarnto nti kaprio