Στη Βουλή η «αντικειμενικότητα» της ΕΡΤ

Η κόντρα κυβέρνησης κι αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αντικειμενικότητα της ΕΡΤ αναμένεται να μεταφερθεί στην Βουλή καθώς σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που θα εγκρίνει τον διορισμό της νέας διοίκησης. 

 

Συγκεκριμένα, για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος. 

Υπενθυμίζεται

ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε «στοχοποιήσει» τον Κ. Ζούλα κάνοντας λόγο για κομματική επιλογή. Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζοντας την κυβερνητική ανακοίνωση για τη νέα διοίκηση του Ραδιομεγάρου τόνισε ότι για τη θέση του προέδρου προτείνεται ένα πρόσωπο που μέχρι χθες ήταν επιτελικό στέλεχος της Ν.Δ. δημιουργεί αρνητικούς συνειρμούς ως προς το σκέλος της αντικειμενικότητας, της ανεξαρτησίας και της πολυφωνίας. 

Απαντώντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε ασκήσει έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τα πεπραγμένα του στην δημόσια τηλεόραση υπενθυμίζοντας ότι επί των ημερών του η δημόσια τηλεόραση είχε μετατραπεί σε «κομματικό φερέφωνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα