Στην δυνατή τριάδα της Β΄ Πειραιά ο Σπύρος Χαγκαμπιμάνα με τη ΝΔ, στη μάχη για να είναι ο πρώτος μαύρος βουλευτής

Στην πρώτη τριάδα των υποψήφιων βουλευτών στην δύσκολη περιφέρεια της Β Πειραιά πλασάρεται σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Σπύρος Χαγκαμπιμάνα , υποδιευθυντής υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Παρόλο που η μάχη με τους υποψηφίους, πέραν των υπαρχόντων βουλευτών Μαρκόπουλου και Τραγάκη είναι ισχυρή, ο Σπύρος που υπηρετεί την Ελλάδα από ένα νευραλγικό

και δύσκολο πόστο, κερδίζει έδαφος με την δυναμική του χαρακτήρα του και την θέλησή του να προσφέρει από υψηλότερη θέση.

Επαγγελματία πολιτικό δεν μπορεί κανείς να τον πει καθώς παρά τις πολλές δυσκολίες στην ζωή του, για τις οποίες δεν θέλει να πολυμιλά ούτε και να νομίζει κανείς ότι τις επικοινωνεί για συμπάθεια και ψήφους , επίλεξε και κατάφερε στις σπουδές του να αποφοιτήσει από την σχολή Ναυτικών δοκίμων και παράλληλα να τελειώσει και τη νομική.

Λίγοι γνωρίζουν ακόμα και στην περιφέρειά του ότι στο Μπουρούντι απ όπου κατάγεται, φυλακίστηκε και βασανίστηκε σε νεαρή ηλικία επειδή αρνήθηκε να προχωρήσει σε εκτελέσεις, όπως τον διέταξαν τότε στο καθεστώς που διοικούσε την πολύπαθη αφρικανική χώρα.

Ο Σπύρος Χακγαμπιμάνα, κάνει μία λιτή και ουσιαστική προεκλογική εκστρατεία, χωρίς πολλές "φανφάρες" και επικοινωνιακά βεγγαλικά καθώς αυτές είναι τακτικές που όπως λέει σε φίλους και συνεργάτες αφενός ανήκουν στο παρελθόν αφετέρου δεν του ταιριάζουν.

Από την φοιτητική του ζωή ο Σπύρος εντάχθηκε στην ΟΝΝΕΔ και έδωσε μπόλικες κομματικές μάχες γνωρίζοντας όσο κανείς άλλος τι σημαίνει η δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στις σπουδές , τις δημοκρατικές αξίες και τους θεσμούς.

#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ #ΣΠΥΡΟΣ_ΧΑΓΚΑΜΠΙΜΑΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Β΄ Πειραιά, Σπύρος Χαγκαμπιμάνα,v΄ peiraia, spyros chagkabimana