Στην Κρήτη η Γεννηματά - Μεγάλες προσδοκίες για συμμετοχή στις εκλογές συνέδρων

Με διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επιχειρεί να «επαναπατρίσει» στο κόμμα της ψηφοφόρους που είχαν μετακινηθεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, από τη Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζουν πως οι γεμάτες αίθουσες στις ομιλίες της προέδρου του κόμματος τις προηγούμενες ημέρες σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία επιβεβαιώνουν την

αλλαγή κλίματος και σηματοδοτούν πως η αύξηση της εκλογικής δύναμης του κόμματος είναι δεδομένη.

H Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει το βράδυ της Παρασκευής σε πολιτική εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή στο Ηράκλειο. Στην ομιλία της εκτός των άλλων αναμένεται να κάνει κάλεσμα στα μέλη του κόμματος να προσέλθουν μαζικά την Κυριακή στις κατά τόπους κάλπες προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους για το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές συνέδρων της Κυριακής είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τους επιτελείς του κόμματος, οι οποίοι δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για το ποσοστό των μελών που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Τα μέλη που έχουν το δικαίωμα ψήφου ξεπερνάνε τις 142.000 ενώ ο αριθμός των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται περίπου στις 3.500.

Keywords
Τυχαία Θέματα