Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση της για τον Τόλη Βοσκόπουλο που σαν σήμερα θα είχε γενέθλια

Η σύζυγος του σπουδαίου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου τα είπε όλα με μια φωτογραφία με μια λιτή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή οτι σαν σήμερα είχε τα γενέθλια του.

Στις 19 Ιουλίου 2021 σε ηλικία 81 ετών έφυγε ο Τόλης Βοσκόπουλοςαπό ανακοπή καρδιάς στο 251 νοσοκομείο και ενώ περίμενε να πάρει εξιτήριο βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο που έχασε έναν σπουδαίο τραγουδιστή.

Ο «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού σαν σήμερα αν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του και η

σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου, που έζησε μαζί του τα τελευταία 25 χρόνια και απέκτησε ένα παιδί, την Μαρία, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό συγκινώντας τους πάντες.

Κοινοποίησε ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο σε ένα μαύρο φόντο και στη λεζάντα έγραψε «26 Ιουλίου», ημερομηνία που γεννήθηκε ο αείμνηστος τραγουδιστής και δίπλα έβαλε και μια καρδιά.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω

Η γνωριμία

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον Τόλη την εποχή που τραγουδούσε στο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Η Άντζελα παρέα με το Γ.Βαρδινογιάννη , ήταν από τους λίγους που μπήκαν στο καμαρίνι του Τόλη.

Εκείνος κουρασμένος έλεγε πως σκέφτεται να «ρίξει άγκυρα» αλλά δεν προσπερνάει τα υπέροχα μάτια της Άντζελας Γκερέκου και της είπεόλο νόημα: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!»

Εκείνο το βράδυ ενώθηκαν για πάντα και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα