Συγκίνηση στο σημείο της δολοφονίας: Άλλαξαν το όνομα του δρόμου σε «Αλκιβιάδη Καμπανού»

Νεαροί φίλοι του Άλκη βρέθηκαν στο σημείο και τοποθέτησαν αυτοκόλλητη πινακίδα αλλάζοντας το όνομα του δρόμου σε οδός Αλκιβιάδη Καμπανού.

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο άτυχος Άλκης Καμπάνος έχει μετατραπεί σε χώρο λαϊκού.

Η είσοδος της πολυκατοικίας στην οδό Γαζή, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έχει καλυφθεί από κεριά, λουλούδια, φανέλες ομάδων και άλλα αναμνηστικά από τον απλό κόσμο που περνά από εκεί και τιμά με τον τρόπο αυτό τον 19χρονο.

Πινακίδα με το
όνομα του 19χρονου

Το μεσημέρι της Πέμπτης νεαροί φίλοι του Άλκη βρέθηκαν στο σημείο και δεν μπορούσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους. Μάλιστα, τοποθέτησαν αυτοκόλλητη πινακίδα αλλάζοντας το όνομα του δρόμου σε οδός «Αλκιβιάδη Καμπανού».

Νωρίτερα, εξιτήριο έλαβαν από το νοσοκομείο οι άλλοι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης.

Εξελίξεις στην υπόθεση - Τι δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για σύλληψη μέχρι κι όλων των συνεργών του 23χρονου στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού άφησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ 101,3, ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε πως «κάθε ώρα που περνάει με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, θα έχουμε σοβαρότατες εξελίξεις», καθώς «η ΕΛΑΣ έχει ακόμα περισσότερα δεδομένα».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «είναι χρέος τιμής να βρει η ΕΛΑΣ όλους τους δράστες, να αποδοθεί Δικαιοσύνη και η κοινωνία να γνωρίζει ότι η ΕΛΑΣ ξέρει και μπορεί και κάνει τη δουλειά της και λειτουργούν οι θεσμοί».

«Ήταν τραγική απώλεια ένα νέο παιδί, αξιόλογο, ένας 19χρονος φοιτητής, δεν υπήρχε κανένας λόγος να χάσει την ζωή του και να τον χάσουν οι γονείς τους… οφείλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη είναι στοίχημα για την ΕΛΑΣ να βρεθούν οι ένοχοι» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα