Συνατσάκη: Χαζτηαγγελάκης και Σταματάκης της ευχήθηκαν για την εγκυμοσύνη και εκείνη απάντησε ενοχλημένη για το ρεπορτάζ (βίντεο, εικόνα)

Η είδηση ότι η Μαίρη Συνατσάκη είναι γνωστή εδώ και λίγο καιρό, η ίδια μέσα από τα stories στο instragram δείχνει να περνάει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή. Όμως σήμερα έγινε κάτι που φάνηκε να την ενόχλησε.

Συγκεκριμένα, τους πρώην συντρόφους της, τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη συνάντησε η κάμερα ψυχαγωγικής εκπομπής του alpha και εκείνοι της ευχήθηκαν

για την εγκυμοσύνη της.

«Αυτά είναι πολύ προσωπικά πράγματα. Είναι μια συγκινητική και πολύ χαρούμενη στιγμή για αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

«Δεν έχω μιλήσει με την Μαίρη αλλά εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και καλώς να τα δεχτεί» είπε από την πλευρά του ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

Η «απάντηση» της Μαίρης Συνατσάκη ήρθε μετά από λίγο μέσα από το instagram

«Ίσως να μην είναι όλα για να γίνονται “θέματα”» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη, δίνοντας έτσι μια ξεκάθαρη απάντηση ότι την ενόχλησε η συγκεκριμένη ερώτηση που έγινε στους δύο πρώην συντρόφους της.

#ΜΑΙΡΗ_ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ #ΣΠΥΡΟΣ_ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ #ΕΓΚΥΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα