Συνεχίζει τις δράσεις του ο Παύλος Γερουλάνος (pics)

Με καθημερινές δράσεις στις γειτονιές της Αθήνας συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

Του Τάσου Αδρασκέλα

Στο πλαίσιο αυτό βρέθηκε για δεύτερη φορά στο Κουκάκι, όπου συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, με στόχο να αποκτήσει, όσο το δυνατό, μεγαλύτερη εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του, ο Παύλος Γερουλάνος, προχώρησε στην ακόλουθη τοποθέτηση:

«Η δική μου δουλειά πάει καλά, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τον κρεοπώλη γείτονά μου, αφού λείπουν οι Αθηναίοι» μου είπε ένας ιδιοκτήτης ταχυφαγείου στο Κουκάκι, περιγράφοντας πώς το Airbnb άλλαξε την οικονομία της γειτονιάς.

Οι επισκέπτες είναι πάντα καλοδεχούμενοι, όπως και οι ευκαιρίες που δημιουργεί η οικονομία του διαμοιρασμού. Ένας σύγχρονος δήμος, όμως, πρέπει να προλαβαίνει, να σχεδιάζει και να είναι έτοιμος να διαχειριστεί τις κοινωνικές αλλαγές που προκαλεί η τουριστική ανάπτυξη, όχι να τις ακολουθεί. Οι πόλεις αλλάζουν κι εμείς οφείλουμε να είμαστε παρόντες για την προστασία κατοίκων και επαγγελματιών”.

Οι δράσεις που εντάσσονται στην πρώτη φάση της καμπάνιας του Παύλου Γερουλάνου θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα