Συντριβή ελικοπτέρου στο Μανχάταν: Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση στον ουρανοξύστη

Την τρελή πορεία του ελικοπτέρου λίγα δευτερόλεπτα προτού συντριβεί στην ταράτσα ενός πολυώροφου κτιρίου στο κέντρο του Μανχάταν κατέγραψε βίντεο.

Στα πλάνα του βίντεο το ελικόπτερο διακρίνεται να κάνει βουτιά, για άγνωστους λόγους, και φαίνεται η προσπάθεια του χειριστή να σταθεροποιήσει την πορεία του και να ανακτήσει και πάλι το ύψος του, ελάχιστα δευτερόλεπτα προτού συντριβεί στο πολυώροφο κτίριο στην 7η Λεωφόρο του Μανχάταν.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες από τις αρχές της Νέας Υόρκης αναφέρουν ότι νεκρός είναι ο

χειριστής του ελικοπτέρου.

Το ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο στην 7η Λεωφόρο, στο κέντρο του Μανχάταν.

Σύμφωνα με ανάρτηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Twitter, πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ το περιστατικό εκτυλίχθηκε εν μέσω βροχερού καιρού.Σύμφωνα με το CNBC, πρόκειται για ένα κτίριο 54 ορόφων, το Axa Equitable Center, όπου στεγάζονται γραφεία της BNP Paribas, της Citibank και της δικηγορικής εταιρείας Willkie Farr & Gallagher.

Ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, που βρέθηκε στο σημείο πολύ γρήγορα, είπε στους δημοσιογράφους ότι κατά τα φαινόμενα το ελικόπτερο επιχείρησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη στέγη και ότι δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί μέσα στο κτίριο. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά τη συντριβή τέθηκε υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρόσθεσε. "Οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο είπαν ότι το αισθάνθηκαν να τρέμει", είπε ο κυβερνήτης.

{https://twitter.com/BreakingNLive/status/1138158462658056193}

Keywords
Τυχαία Θέματα