Τα πιο δημοφιλή νέα beauty trends για το 2023

Το μήκος δεν είναι το παν, και η μείωση των extensions και των μακριών νυχιών μπορεί να μας δώσει τη ώθηση για μια καλύτερη χρονιά. Το Pinterest μας δίνει τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε για τις νέες τάσεις που έρχονται.

Η έρευνά σχετικά με τις αναζητήσεις των χρηστών στην πλατφόρμα διεξήχθη από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Σεπτέμβριο του 2022, σύμφωνα με το Pinterest Predicts: 2023

Trend Forecast, την έκθεση τάσεων του Pinterest για το 2023.

Τα δυνητικά επικίνδυνα νύχια σε σχήμα φέρετρου αφήνονται στην ησυχία τους -ευτύχως- και τα αγαπημένα της Gen Z αναλαμβάνουν τα ηνία. Οτιδήποτε μικρό και γλυκό είναι πολύ in και μαθαίνουμε να δίνουμε προσοχή σε περισσότερα από το δέρμα στο πρόσωπό μας. Οι τάσεις του 2023 ευνοούν τις επιλογές που επιτρέπουν την ευελιξία, για παράδειγμα μη δεσμευτικά στυλ νυχιών, εύκολα ανταλλάξιμα χρώματα μαλλιών και κοψίματα που θα ξεκινήσουν χαριτωμένα και θα μεγαλώσουν μια χαρά.

Μετά από χρόνια μίμησης πολύπλοκων σεμιναρίων μακιγιάζ, είμαστε έτοιμες να κάνουμε μια ρουτίνα μακιγιάζ 5 λεπτών να μετράει, να επικεντρωθούμε στη μινιμαλιστική περιποίηση της επιδερμίδας και να επιτρέψουμε στην ομορφιά των καθαρών κοριτσιών να κατακτήσει το TikTok. Τελικά, το λιγότερο είναι περισσότερο και το Pinterest προβλέπει ότι το 2023 θα μας δείξει ακριβώς αυτό.

Τα πιο δημοφιλή νέα beauty trends για το 2023 στο theissue.gr

#ΟΜΟΡΦΙΑ #ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα