Πανελλήνιες 2019: Δείτε όλες τις απαντήσεις ΑΟΘ και τα θέματα

Οι Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται και σήμερα (14/6) για τα ΓΕΛ με τους υποψηφίους να εξετάζονται στα θέματα ΑΟΘ 2019. Τα Dikaiologitika News σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Μεθοδικό» σας παρουσιάζουν τις  απαντήσεις και τον σχολιασμό των θεμάτων.

Πανελλήνιες 2019: Τα Dikaiologitika

News παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό τις εξετάσεις και μεταδίδουν όλες τις ειδήσεις, τις εκτιμήσεις, τα θέματα και τις απαντήσεις των μαθημάτων των πανελληνίων 2019. Μείνετε συντονισμένοι...

Τα σημερινά θέματα στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας παρουσιάζουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Στην πρώτη ομάδα των θεμάτων, τα ερωτήματα είναι στην ίδια λογική με τα προηγούμενα έτη, με εξαίρεση το ερώτημα Α3 που απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή.

Στη δεύτερη ομάδα των θεμάτων εξετάζεται ένα τμήμα της ύλης το οποίο είχε να εξεταστεί πολλά χρόνια αλλά δεν χαρακτηρίζεται ως δύσκολο. Στο ερώτημα Δ2 οι υποψήφιοι έπρεπε να προσέξουν ότι ζητείται μεταβολή της δαπάνης για εργασία (w.L) και της δαπάνης για πρώτες ύλες και όχι της μεταβολής του μεταβλητού κόστους όπως συνήθως ζητείται στις περισσότερες ασκήσεις.

Γενικά, στις ασκήσεις της τρίτης και τέταρτης ομάδας δεν υπήρχε μεγάλη δυσκολία στην επεξεργασία των ερωτημάτων, αλλά οι υποψήφιοι έπρεπε να έχουν άρτια γνώση της θεωρίας και καλή γνώση κατασκευής των αντίστοιχων διαγραμμάτων.

Οι απαντήσεις ΑΟΘ

Στις 10:00 πμ αναρτήθηκαν τα θέματα ΑΟΘ 2019 και λίγη ώρα μετά με το κύρος των φροντιστηρίων «Μεθοδικό» θα παρουσιάσουμε τις απαντήσεις.

Για τα θέματα 'Αρχές Οικονομικής Θεωρίας' ΓΕΛ (Ημερήσια) πατήστε εδώ.

Για τα θέματα 'Αρχές Οικονομικής Θεωρίας' ΓΕΛ (Εσπερινά) πατήστε εδώ.

Χθες, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στην Ανατομία–Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και στο Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής, για τα θέματα που μπήκαν στην Φυσική, έκανε λόγο για τεστ αντοχής υπογραμμίζοντας ότι τα θέματα "ήταν τεχνητά κατασκευασμένα και υπερβολικά φορτωμένα με μαθηματικές πράξεις".

Οι εξεταζόμενοι για τις Πανελλήνιες πρέπει να έχουν μαζί τους:

Το δελτίο του εξεταζόμενου
Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο
Δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα
Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό
Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του
Δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco)

Με την υποστήριξη και το κύρος των φροντιστηρίων «Μεθοδικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα