Θεοδωρικάκος: «Η κυβέρνηση έπραξε το σωστό για το κόμμα Κασιδιάρη»

Η κυβέρνηση έπραξε το σωστό, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών, σε ό,τι αφορά στον αποκλεισμό εγκληματικών οργανώσεων από τις εκλογές, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε χαρακτηριστικά : «Ανεξάρτητα από τις επιμέρους πεποιθήσεις των κομμάτων, πιστεύω ότι το αίτημα να απαγορευτεί η κάθοδος στις εκλογές,

ενός κόμματος που στην πραγματικότητα έχει επικεφαλής έναν άνθρωπο που ηγείτο εγκληματικής οργάνωσης, ήταν αίτημα πάνδημο. Αφορούσε το σύνολο του ελληνικού λαού και ανεξάρτητα επαναλαμβάνω από τη στάση που κράτησαν στη ψηφοφορία τα κόμματα ή τον τρόπο που επιχειρηματολογούσαν, αφορούσε και το σύνολο του πολιτικού συστήματος ουσιαστικά.
Η Νέα Δημοκρατία έκανε πάρα πολύ καλά και προώθησε αυτή τη ρύθμιση. Γεγονός είναι ότι και τα υπόλοιπα κόμματα, με το δικό τους σκεπτικό δεν είχαν αντίρρηση. Τώρα, το τι πραγματικά πίστευε ή πιστεύει ο καθένας μένει η ζωή να το αποδείξει. Σημασία έχει ότι η ρύθμιση ψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και έχει επιτευχθεί αυτό που έπρεπε.»

Για εκλογές, ο κ. Θεοδωρικάκος, είπε ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας στις δεύτερες εκλογές είναι εφικτός καθώς η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη έχουν αποδειχθεί εμπράκτως. «Δεν έχουν διάθεση οι Έλληνες για πειράματα και θα δώσουν αυτοδυναμία στη ΝΔ, επιλέγοντάς την απέναντι στην τοξικότητα, το μίσος και τον τεχνητό διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

#ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεοδωρικάκος, Κασιδιάρη,theodorikakos, kasidiari