Το κανάλι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους ευρωπαϊκούς τελικούς

Ευρωπαϊκοί τελικοί για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε Europa και Conference League αντίστοιχα, το κανάλι για τις αναμετρήσεις απέναντι σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Κοπεγχάγη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

στις 19:45 για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Μετά από τρεις αγωνιστικές η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην 2η θέση με 6 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον αντίπαλό της.

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες θα παιχτεί η κορυφή του 4ου ομίλου του Europa League, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την επόμενη αγωνιστική να αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτε.

Ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των 16 της διοργάνωσης, δηλαδή αγωνίζεται ξανά στην Ευρώπη το Μάρτιο, ένα βήμα πριν τα προημιτελικά.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει ζωντανά το Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης τηλεοπτικά μπορεί να το κάνει από το κανάλι COSMOTE SPORT 3 HD.

Λίγο αργότερα, ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, θα φιλοξενήσει την Κοπεγχάγη.

Στο παιχνίδι που έγινε στην Δανία, ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε με 2-1 της Κοπεγχάγης και βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου του, με εφτά πόντους έναντι έξι της αντιπάλου του.

Στο σημερινό παιχνίδι στην Τούμπα στοχεύει στην κατάκτηση ακόμα ενός τριπόντου, που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου του και την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Τα προβλήματα πάντως δεν είναι λίγα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή χωρίς τους Αουγκούστο, Σίντκλεϊ. Τραυματίες είναι επίσης οι Μιτρίτσα και Ολιβέιρα. Ενώ ακόμη ένας παίκτης δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω κρούσματος με κορονοϊό.

Το ματς ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη είναι προγραμματισμένο για τις 22:00. Όποιος επιθυμεί μπορεί να το παρακολουθήσει στο Cosmote Sport 2 HD. Στην περιγραφή του θα βρίσκεται ο Μιχάλης Τσόχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα