Τσιτσιπάς: Ποιο ελληνικό κανάλι θα προβάλλει τους αγώνες του για 3 χρόνια

Στην ΕΡΤ βρήκε στέγη για τα επόμενα τρία χρόνια το Ρολάν Γκαρός. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αγωνίζονται με τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης να μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες τους.

πιπλέον, η ΕΡΤ προχώρησε και σε άλλες συμφωνίες προκειμένου να έχει αποκλειστικά δικαιώματα και σε άλλα αθλητικά γεγονότα. Οι συμφωνίες αφορούν σε μεγάλες διοργανώσεις μπάσκετ, τένις, κλασικού αθλητισμού και βόλεϊ, ενώ στόχος είναι να προσσφέρεται στους

φιλάθλους πλούσιο και ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο, ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.

Αναλυτικά, οι φίλοι του Μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για την επόμενη διετία όλους του αγώνες Ανδρών και Γυναικών στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, των Πρωταθλημάτων Α1 και Α2, των Διεθνών Φιλικών Τουρνουά των Εθνικών Ομάδων, τους Προκριματικούς της Εθνικής Γυναικών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIBA 2021, καθώς και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων 2019.

Επιπλέον, οι λάτρεις του κλασικού αθλητισμού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από τα κανάλια της ΕΡΤ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, μεταξύ των οποίων, τον Διεθνή Μαραθώνιο Αθήνας, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών Ανοικτού και Κλειστού Στίβου και όλα τα Διεθνή Meetings Στίβου που διοργανώνονται στην Ελλάδα. Επίσης, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τα 14 meetings του Diamond League από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2019, στα οποία θα συμμετάσχουν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές με πολλές πιθανότητες διάκρισης.

Ακόμη, και το ελληνικό βόλεϊ βρίσκει στέγη στη δημόσια τηλεόραση για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των διοργανώσεων της ΕΟΠΕ, μεταξύ των οποίων, το Κύπελλο και τις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών, τα Πρωταθλήματα Volleyleague και Pre League Γυναικών, διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις Beach Volley κ.ά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η ΕΡΤ ανακοίνωσε και την έναρξη συνεργασίας με μεγάλο κανάλι του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΙ: Το Survivor «έκαψε» και άλλη εκπομπή του σταθμού

Τηλεόραση: «Έσκισε» σε τηλεθέαση ο Τσιτσιπάς στον Alpha - Πόσες γυναίκες τον παρακολούθησαν

ΕΣΡ: Κάλεσε σε ακρόαση τον σταθμό που δεν περίμενε κανείς

Keywords
Τυχαία Θέματα