Βανδή - Μπισμπίκης επέστρεψαν από Ιταλία: Η ενόχληση για τις κάμερες που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Ενα ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης με τις κάμερες να τους περιμένουν για την επιστροφή τους αεροδρόμιο.

Στην Ιταλία βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Οι δυο τους έκαναν ταξιδάκι αναψυχής, ωστόσο, επέστρεψαν χθες, καθώς και οι δύο έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

με προορισμό την Ιταλία. Ντυμένοι στα μαύρα φορούσαν τις απαραίτητες μάσκες προστασίας για τον κορωνοϊό στο βαν του αεροδρομίου ενώ σε άλλο στιγμιότυπο τους είδαμε αγκαλιασμένους.

Φωτογραφίες τους είχαν διαρρεύσει κατά την αναχώρησή τους για τη Ρώμη και χάρη στο ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα, όλοι ήξεραν πότε επιστρέφει το ζευγάρι με αποτέλεσμα οι κάμερες του Mega και της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» να τους περιμένουν για την πρώτη τους κοινή δήλωση.

Το ζευγάρι φανερά αμήχανο και πολύ ξαφνιασμένο για το «ραντεβού» με τους ρεπόρτερς αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, με τη Δέσποινα να σχολιάζει «Μου κάνεις πλάκα τώρα;», όταν η επίμονη απεσταλμένη του Mega δεν σταματούσε να τους κυνηγά για μία δήλωση.

{https://youtu.be/wvD26NWZvxQ}

Keywords
Τυχαία Θέματα