Βίλια: Το χρέος των 10.000 και το «λάθος» που οδήγησε στον δολοφόνο που σκότωσε και τεμάχισε σε βαλίτσα την 38χρονη Κινέζα

Το κίνητρο δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας στα Βίλια, της οποίας το πτώμα βρέθηκε τεμαχισμένο σε βαλίτσα, ήταν το ποσό των 10.000 ευρώ. Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη Qiu Yun Lin, δάνειζε σε άλλους Κινέζους χρήματα, παίκτες νόμιμου και παράνομου τζόγου, ώστε να «παίξουν» αυτά τα χρήματα.

Ο δράστης της δολοφονίας είναι ένας συμπατριώτης της ο οποίος της χρωστούσε 10.000 ευρώ τα οποία είχε χάσει στο καζίνο.

Το λάθος που οδήγησε

στον εντοπισμό και τη σύλληψή του ήταν η ενεργοποίηση κινητού τηλεφώνου, η οποία και οδήγησε τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον δράστη.

Μάλιστα, αυτό φαίνεται να ήταν και το μοναδικό στοιχείο εμπλοκής του 47χρονου Κινέζου, που τοποθετείται μέσω της σύνδεσης του κινητού του τηλεφώνου στα Βίλια, τον χρόνο κατά τον οποίο φέρεται να εγκαταλείφθηκε το θύμα της δολοφονίας στην περιοχή.

Ο 47χρονος δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η 38χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Μεταξουργείου τον Οκτώβριο του 2020 και η βαλίτσα με τη σορό της είχε βρεθεί στα Βίλια τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Την Κινέζα είχαν εντοπίσει το μεσημέρι της 29/12/2020, κυνηγοί που περπατούσαν σε δύσβατη περιοχή πάνω από την Παλαιά Εθνική Οδό στα Βίλια.

Το άψυχο σώμα της ήταν σε προχωρημένη σήψη, κρυμμένο σε μια βαλίτσα ανάμεσα σε θάμνους. Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, λίγες ημέρες αργότερα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την Qiu Yun Lin.

Η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στο Α.Τ. Ομονοίας στις 17 Οκτωβρίου του 2020, ενώ επτά ημέρες αργότερα ενημερώθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν.

#ΒΙΛΙΑ #ΚΙΝΕΖΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα