Βρυξέλλες: Καμία πτήση από το αεροδρόμιο Charleroi αύριο, Τρίτη

Οι προγραμματισμένες αφίξεις θα γίνουν κανονικά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Το αεροδρόμιο Charleroi των Βρυξελλών ακύρωσε όλες τις αναχωρήσεις για αύριο, Τρίτη, εξαιτίας απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην ασφάλεια.

Αντίθετα, όλες οι προγραμματισμένες αφίξεις θα γίνουν κανονικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αεροδρομίου, που κάλεσε όσους σχεδίαζαν να ταξιδέψουν με αυριανή πτήση από το Charleroi να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία.

Πρόκειται για την τρίτη απεργία που γίνεται σε λιγότερο από δύο μήνες στο δεύτερο σε επιβατική κίνηση αεροδρόμιο του Βελγίου. Στις 12 Σεπτεμβρίου το Charleroi «παρέλυσε» εξαιτίας της κινητοποίησης, ενώ απεργία έγινε και την 1η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αεροδρομίου, εξαιτίας της απεργίας και της «έλλειψης προσωπικού για να διασφαλιστούν οι λειτουργίες ασφαλείας ακυρώνονται όλες οι αναχωρήσεις για την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου. Η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού δεν είναι εγγυημένη».

Παράλληλα το αεροδρόμιο απολογείται για την ταλαιπωρία και συμπληρώνει ότι «θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ξαναρχίσει να λειτουργεί κανονικά και με ασφάλεια από την Τετάρτη».

#ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ #ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ #ΑΠΕΡΓΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρυξέλλες, Καμία, Charleroi, Τρίτη,vryxelles, kamia, Charleroi, triti