Ξεκινά η συζήτηση για τα εμπορικά σήματα μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας

Την έναρξη του διαλόγου για τα εμπορικά σήματα μεταξύ της Ελλάδας και της Βόρειας Μακεδονίας προανήγγειλε απο το βήμα της Βουλής η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου. Όπως είπε η ίδια, αύριο αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά η ειδική επιτροπή για τα εμπορικά σήματα στην Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα, ο Γιώργος

Κουμουτσάκος απο το βήμα της Βουλής είχε υποστηρίξει πως η κυβέρνηση που βρίσκεται σε αποδρομή δεν μπορεί να προβεί σε δεσμευτικές αποφάσεις για τα εθνικά θέματα. «Σας καλώ να μην προχωρήσετε σε αποφάσεις που θα δεσμεύσουν τη χώρα λίγο πριν φύγετε από την εξουσία», είπε ο κ. Κουμουτσάκος.

Παράλληλα κάλεσε όλα τα κόμματα να στείλουν μήνυμα ενότητας απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις λέγοντας πως η προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα δεν πρέπει να παρερμηνευτεί από την Τουρκία. Οσον αφορά τις δηλώσεις του Βρετανού υπουργού Ευρώπης για την κυπριακή ΑΟΖ, τόνισε ότι «έκανε μέγα ατόπημα υιοθετώντας τις απόψεις της Αγκυρας που κινούνται πέραν του δικαίου της θάλασσας και της Κυπριακής Δημοκρατίας ως μόνο εκπρόσωπο του κυπριακού λαού».

Keywords
Τυχαία Θέματα