Ξεσπά η Μέρι που χλευάστηκε από τον Τάσο Ξιαρχό: «Νομίζουν ότι έχουν την εξουσία να προσβάλλουν χωρίς να δέχονται τις συνέπειες»

Η Μέρι Παππά, η κόπελα που χλευάστηκε από τον Τάσο Ξιάρχο λόγω της εμφάνισής της, στέλνει ένα μήνυμα προς τα παιδιά που υποφέρουν όπως υπέφερε και εκείνη κάποτε από αρνητικά σχόλια επειδή «δεν ταιριάζουν με τα κριτήρια των άλλων»

Η Μέρι Παππά, η νέα γυναίκα που έγινε άθελά της γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα από μία χλευαστική ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό, μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» για την οδυνηρή εμπειρία του

bullying, τα αμέτρητα μηνύματα που δέχτηκε έπειτα από την έκταση που πήρε η υπόθεση, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους.

«Πολλά βράδια έχω κλάψει γιατί με κορόιδεψαν για τα κιλά μου, για το στυλ μου, για τα μαλλιά μου αλλά κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν να αγαπάνε τον εαυτό τους και δεν έχουν ψάξει τον εαυτό τους», ανέφερε η 30χρονη κοπέλα, που εργάζεται σαν τηλεφωνήτρια.

«Μην φοβάσαι να μιλήσεις»

Η Μέρι (το όνομά της βγαίνει από το γαλλικό mer που σημαίνει θάλασσα) δεν έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπη με τέτοιες τοξικές συμπεριφορές.

Αντίθετα έχει χρειαστεί αρκετές φορές να διαχειριστεί αρνητικά σχόλια. Το μήνυμα που στέλνει είναι σαφές:

Στους γονείς θα έλεγα να μιλάνε στα παιδιά τους. Να τα ακούνε πρώτα και να μην τα τρομάζουν, να μην νιώθουν ότι φταίνε τα παιδιά που δεν ταιριάζουν στα κριτήρια των άλλων. Να τα αφήνουν να εκφραστούν και να μην φοβούνται να μιλήσουν γιατί θα κριθούν.

Στα παιδιά θα έλεγα ό,τι λέω και στον εαυτό μου αυτές τις μέρες που βιώνω όλο αυτό: Κοίταξε καλά στον καθρέφτη και αγάπα τον εαυτό σου όσο μπορείς. Μην κάνεις ό,τι σου ζητάνε, μην ευχαριστείς τους πάντες και προ πάντων μην φοβάσαι να μιλήσεις και να εκφράσεις τα αισθήματά σου.

«Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω και να ακουστεί παντού είναι το εξής», προσθέτει:

Είμαστε τόσο όμορφοι όσο η ψυχή μας θέλει. Μην αναλωνόμαστε σε αρνητικές σκέψεις και κριτικές.

Ζούμε στο 2021 που δεν θα έπρεπε να μας νοιάζει τι θα πει ο άλλος, γιατί δεν μας καθορίζει. Ζούμε όμως και σε εποχές που ο κόσμος νιώθει ότι έχει εξουσία μέσα από μια πλατφόρμα να κριτικάρει και να προσβάλλει χωρίς να δέχεται τις συνέπειες, και σε αυτό πρέπει να σταθούμε απέναντι και να το διώξουμε.

«Δεν μου κάνει η συγγνώμη της μαμάς του»

Η Μέρι παραμένει πικραμένη από την στάση του Τάσου Ξιαρχό. Όπως ξεκαθαρίζει δεν δέχεται την πρώτη ατυχή συγγνώμη του χορογράφου, αλλά και τη συγγνώμη της μητέρας του.

«Οι μανούλες, όπως πάντα, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα των παιδιών τους. Όχι δεν μου κάνει, ας απολογηθεί ο ίδιος για τα κλάματα που εγώ έριξα. Δεν φταίει η μαμά του αλλά ο ίδιος».

«Και δεν δέχομαι επίσης να έχει το κουράγιο να βγαίνει να μιλήσει στις κάμερες να μιλήσει και σ’ εμένα να μην έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα, ούτε εκείνος ούτε η κοπέλα που ήταν μαζί του και δεν έκανε τίποτα», συμπληρώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα