Ξέσπασε για την αποχώρηση Σχίζα η Καινούργιου: «Πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου»

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το «Survivor All Star», έπειτα από όσα φέρεται να του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Πληγωμένη» μένει πλέον η κόκκινη ομάδα έπειτα από την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, νικητή του περσινού Survivor.

Η προηγούμενη

εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης - που οδήγησε στις ραγδαίες αυτές εξελίξεις - υπήρξε επεισοδιακή:

Ολα ξεκίνησαν με την υποψηφιότητας της Ελένης Χαμπέρη και τη «βόμβα» του Νίκου Μπάρτζη σχετικά με τη σχέση Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου, που οδήγησαν στο σχίσμα της κόκκινης ομάδας.

Ακολούθησαν οι συζητήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου με την φιλενάδα της Ευρυδίκη Παπαδόπούλου - στις οποίες «έθαβαν» τους Νίκο Μπάρτζη και Στάθη Σχίζα - και έπειτα ένα μυστικό τετ-α-τεν Ελευθερίου - Σχίζα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, σε ανυποψίαστο χρόνο, παραδέχτηκε ότι ουδέποτε έλαβε μηνύματα και σχόλια από τη σύντροφό του, λέγοντας πως όλα αυτά που του μετέφερε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν από τη φαντασία της.

«Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με την σύντροφο σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα, ούτε ότι σ’ αγαπάει, ούτε ότι σε σκέφτεται, ούτε τίποτα... Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό», ήταν τα λόγια της Ελευθερίας στον Στάθη.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε τους λόγους της αποχώρησής του:

Εντελώς τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου. Κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου.

Με έχουν βρίσει, όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω, αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ.

Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον κόσμο, την κόρη μου και την οικογένεια μου. Γυρνάω λοιπόν στην κόρη μου, στη γυναίκα μου, στην οικογένεια μου. Τέλος, είναι δική μου απόφαση.

Άμεση υπήρξε η αντίδρασης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην αποχώρηση του συντρόφου της.

«Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω απ’ όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμιά χρηματική αμοιβή. Σε περιμένω», έγραψε στην ανάρτησή της.

'Εξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου

Το θέμα της διαμάχης ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα απασχόλησε και το πάνελ του «Super Κατερίνα».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο επίμαχο περιστατικό που οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρηση του πρώην νικητή από το Survivor All Star, έκανε κάποια αιχμηρά σχόλια για τη στάση που κράτησε η γνωστή τραγουδίστρια:

«Το μόνο που με νοιάζει από το Survivor αυτές τις ημέρες είναι πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Έχω σοκαριστεί. Υποτίθεται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι φίλη της. Εγώ πιστεύω ότι του είπε και πιο χοντρά πράγματα. Και γι’ αυτό καταρρακώνει την ψυχολογία ενός παιδιού, που έχουν και ένα παιδί έξω», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αλλά αυτό που έκανε η Ελευθερίου… εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα Χ».

«Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου που δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Να στεναχωρηθεί πολύ και να πάθει κάτι, χτύπα ξύλο, ή χίλια δυο. Μια κοπέλα που έχει μια σχέση και την έχεις εκθέσει τόσο πολύ… ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα», πρόσθεσε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τι δουλειά είχε να τα πει όλα αυτά και να του κάνει έτσι την ψυχολογία του; Τραγική η Ελευθερίου, τραγική», τόνισε.

#ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #SURVIVOR_ALL_STAR #ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ_ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ #ΤΣΑΚΩΜΟΣ #ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέσπασε, Σχίζα, Καινούργιου, Πόσο, Ελευθερία Ελευθερίου,xespase, schiza, kainourgiou, poso, eleftheria eleftheriou