Ζάμπια: Παρουσιαστής είπε on air ότι είναι απλήρωτος και τον «έκοψαν» (βίντεο)

Ένα τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων στη Ζάμπια εξελίχθηκε σε σε viral βίντεο, όταν ο παρουσιαστής Kabinda Kalimina παραπονέθηκε on air ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του είναι απλήρωτοι.

«Ο παρουσιαστής φαίνεται να είχε συμπεριφορά μεθυσμένου», δήλωσαν από το κανάλι.

«Εκτός από τις ειδήσεις, κυρίες και κύριοι, είμαστε άνθρωποι. Πρέπει να πληρωνόμαστε. Δυστυχώς, στο KBN δεν έχουμε πληρωθεί. Η Σάρον και όλοι οι υπόλοιποι

δεν έχουν πληρωθεί, σε αυτούς περιλαμβάνομαι και εγώ. Πρέπει να λάβουμε τους μισθούς μας», είπε ο ίδιος κατά τη διάρκεια του δελτίου.

Αμέσως, οι συντελεστές του τηλεοπτικού σταθμού «έκοψαν» τον Kalimina από τον αέρα και έριξαν διαφημίσεις, ωστόσο ήταν πολύ αργά, καθώς το βίντεο αμέσως έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πλευρά του, το κανάλι καταδίκασε το ξέσπασμα του παρουσιαστή, λέγοντας ότι το έκανε για λόγους προβολής, εικάζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος ήταν μεθυσμένος.

«Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής είχε συμπεριφορά μεθυσμένου. Πρόκειται να γίνει έρευνα για να ανακαλύψουμε πώς ένας μεθυσμένος, part-time παρουσιαστής βρέθηκε στον αέρα του σταθμού», δήλωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Ο Kalimina αρνήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, ενώ δημοσίευσε το viral βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, γράφοντας:

«Ναι, το έκανα αυτό σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση, απλώς επειδή οι περισσότεροι δημοσιογράφοι φοβούνται να μιλήσουν».

{https://www.youtube.com/watch?v=QPbhoYhWG00}

Keywords
Τυχαία Θέματα