1ο Thessaloniki Beer Festival: Και σήμερα πίνουμε μπύρες στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης!

Η χτεσινή πρώτη ημέρα του Thessaloniki Beer Festival δείχνει ότι αυτό το Φεστιβάλ ήρθε για να μείνει. Όχι μόνο τη σημερινή, δεύτερη ημέρα της φετινής διοργάνωσης, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν χτες Σάββατο στο προαύλειο του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης για να δοκιμάσουν εκλεκτές μπύρες και ξεχωριστούς μεζέδες.

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση ανήκει στη δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki

(Upnloud & Black Radio Berlin) και στη διεθνούς φήμης The Hoppy Pub.

Οι διοργανωτές αναφέρουν στο κάλεσμά τους:

"Η ιδέα της δημιουργίας του 1st Thessaloniki Beer Festival γεννήθηκε μέσα από τα ταξίδια μας, την αγάπη μας για την ποιοτική μπύρα, το φαγητό, την ανθρώπινη επικοινωνία και φυσικά την ανάγκη για την ανάδειξη των Ελληνικών Μικροζυθοποιείων, τα οποία τα τελευταία χρόνια δημιουργούν απίστευτες γεύσεις και αρώματα με τις εκλεκτές μπύρες τους.

"Μέσα στη σκέψη μας πάντα υπήρχε η ιδέα για την διοργάνωση ενός αντίστοιχου festival και στη χώρα μας, όπου «κεντρικό ρόλο» θα έχει η ποιοτική μπύρα και όλοι οι άνθρωποι γύρω από αυτήν! Είναι καιρός πλέον να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας και της craft μπύρας ανά τον κόσμο γενικότερα, να γευθεί, να απολαύσει και να αγκαλιάσει τα ζυθοποιήματα της, γιατί πραγματικά το αξίζουν. Κάπως έτσι φτάσαμε στην έμπνευση για το 1st Thessaloniki Beer Festival!".

Info:

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του νέου Δημαρχειακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα