Athena Bakery Cafe: H νέα πρόταση στον χώρο της εστίασης έρχεται στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

Μία νέα διαφορετική πρόταση στον χώρο της εστίασης και του franchising έρχεται τις επόμενες ημέρες στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου 47, απέναντι από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, μια ανάσα από την Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

To Αthena Βakery Café έρχεται σύντομα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης

για να προσφέρει αγνά και ποιοτικά προϊόντα, με στόχο να γίνει η καθημερινή διατροφική συνήθεια του κόσμου.

Με φρέσκες σαλάτες και ποικιλία από γεύματα για brunch και μεσημεριανό το Athena Bakery Café αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για ένα ολοκληρωμένο γεύμα ή ένα πεντανόστιμο brunch.

Από πίτες, κρύα σάντουιτς, καφέ, φυσικούς χυμούς, γιαούρτι με δημητριακά, το κατάστημα θα προσφέρει κουλούρι Θεσσαλονίκης, μπριός, σαλάτες, φρουτοσαλάτες μέχρι… έτοιμα γεύματα, παραδοσιακά και ethnic γεύσεις, πίτσες, φοκάτσιες, γλυκά, παγωτό και πολλά ακόμη.

Τα προϊόντα ετοιμάζονται στο εργαστήριο του Bakery Cafe και είναι όλα σχεδόν χειροποίητα και φτιαγμένα με αγνά υλικά.

Ένα γεύμα ή ένας απολαυστικός καφές στο new entry της παραλιακής μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με μία βόλτα στη Νέα Παραλία της πόλης, μαζί με τους αγαπημένους σας.

Προϊόντα για… διαβητικούς και vegan

Νοστιμιές για vegan και για διαβητικούς θα μπορούν να δοκιμάσουν οι επισκέπτες στο Athena Bakery Cafe. Οι ιδιοκτήτες επιλέγουν φρέσκα λαχανικά και φρούτα, σε προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία για μία ολοκληρωμένη διατροφή.

Για όσους γίνει η καθημερινή συνήθεια το bakery Café αναμένεται να ανοίξουν και άλλα καταστήματα καθώς στόχος των υπευθύνων είναι να δημιουργηθεί δίκτυο καταστημάτων με τη μέθοδο του franchising.

Info:

Athena Bakery Cafe

Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου 47

Facebook

Keywords
Αναζητήσεις
"athena bakery"
Τυχαία Θέματα